Ziraat Bankası 150 Servis Görevlisi Alımı Yapacak!


Ziraat Bankası 150 Servis Görevlisi Alımı İlanı

ZİRAAT BANKASI SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI BAŞVURU KOŞULLARI


Bankamız, İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere 150 Servis Görevlisi istihdam edecektir.

Servis Görevlisi olarak istihdam edilen personel, 1 ay süre ile Ziraat Bankası Bankacılık Okulu'nda düzenlenecek eğitime katılacaklardır.

Servis Görevlisi unvanlı personel Banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürüterek müşterilerimize etkin hizmet sunmaktadırlar. Bu personelimiz, en az 6 ay şube bankolarımızda banko asistanı görev pozisyonunda çalışacaklardır. Daha sonra boş pozisyon bulunması halinde yetkinliklerine göre pazarlama veya operasyona yönelik görev pozisyonlarında çalışmaya devam edebileceklerdir.

Genel Hususlar

Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır.

Çalışma ili İstanbul’dur.

Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecektir.

Üniversite, gerekli hallerde adayların sınava gireceği yerleri önceden duyurmak kaydıyla değiştirebilecektir.

Mülakat süreci Bankamız tarafından yürütülecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olmak,

3. Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak,

4. Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak veya işe başlama tarihinde mezun olabilecek durumda olmak.

Ödeme ve Başvuru Süreci

Başvurular 04 Ocak 2022 – 21 Ocak 2022 Cuma günü saat 23.59’a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır.

İlanın detayları için tıklayınız.
Güncel Kamu Personel Alımı İlanları