Türkiye İş Bankası Güncel Personel Alımı İlanları 2022


Türkiye İş Bankası Güncel Personel Alımı İlanları

Güncel İlanlar:


- Uzman Yardımcısı Alımı,
- Risk Yönetimi Uzman Yardımcısı Alımı,
- Sistem Uzmanı Alımı,
- Ideathon XL.


İlanların Detayları:

- Uzman Yardımcısı Alımı

Pazarlama, satış, ürün yönetimi, dijital bankacılık, inovasyon, ekonomi, finans, hazine, krediler, proje finansmanı, insan kaynakları, iletişim, kurumsal ve organizasyonel strateji alanları ile kurumsal ve özel bankacılık şubelerinde Uzman Yardımcısı (Management Trainee) olarak İstanbul’da görev yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.

- Risk Yönetimi Uzman Yardımcısı Alımı

Bankanın maruz kaldığı finansal ve finansal olmayan risklerin ölçülmesi, izlenmesi ve düzenli olarak raporlanması çalışmalarında görevlendirilmek üzere risk yönetimi alanında İstanbul'da çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.

- Sistem Uzmanı Alımı

Veri yönetimi, bulut bilişim, DevOps, iletişim ve ağ yönetimi, siber güvenlik, veritabanı uzmanı ve bilgi teknolojileri iç kontrolü gibi tüm teknoloji alanlarında Uzman olarak İstanbul’da görev yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.

- Ideathon XL

"Her Şey Fikirle Başlar!" diyerek Türkiye İş Bankası'na ilk adımı at, yaratıcı fikirlerin kariyerinin ilk adımı olsun! Ideathon XL ile hayallerinin kapısını aralayacağın bir yolculuk başlıyor. 5 Mart Cumartesi günü Ideathon XL yarışmasında geliştireceğin fikirler ile hem ödülleri kazanabilir hem de değerlendirme süreçlerine devam ederek Türkiye İş Bankası Ödeme Sistemleri Ekosistem Bölümü’nün en yeni üyesi olmak için ilk adımı atabilirsin.

Türkiye İş Bankası Güncel Personel Alımı İlanlarının detayları ve başvuru için link: ik.isbank.com.tr
Güncel Kamu Personel Alımı İlanları