Anadolu Üniversitesi 32 İşçi Alımı Yapacak! (Engelli, Eski Hükümlü ve TMY)

Anadolu Üniversitesi 32 İşçi Alımı İlanı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ VEYA TERÖRLE MÜCADELEDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANAN İŞÇİ ALIM İLANI


Anadolu Üniversitesi ve bağlı birimlerinde Sürekli İşçi olarak istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığı ile Ortaöğretim mezunları için Noter Kurası ve Sözlü Sınav, Lisans ve Ön lisans mezunları için E-KPSS Puanı ve Sözlü Sınav yöntemiyle 5 (beş) Engelli İşçi ve ayrıca Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan 27 (yirmi yedi) işçi Noter Kurası ve Sözlü Sınav yöntemiyle alınacaktır.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde Eskişehir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya https://www.iskur.gov.tr/ internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Adaylardan, gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenler ile şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler ilan/sınav/göreve başlama sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dâhil edilecektir.

Ataması yapıldığı halde göreve başlamayanların, deneme süresi içinde işten ayrılanların, belirtilen süre içerisinde belge teslim etmeyenlerin/feragat edenlerin veya başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilenlerin yerine, mezkûr Yönetmelik hükümlerine istinaden yedek listeden atama yapılacaktır.


İlanın detayları için tıklayınız.
Güncel Kamu Personel Alımı İlanları